Cele Statutowe

Do każdego Podopiecznego podchodzimy indywidualnie. Promujemy profilaktykę i leczenie zintegrowane.  W ostatnich latach wdrożyliśmy wiele nowych form wsparcia: konsultacje u onkodietetyczki, seksuologa, lekarza od leczenia bólu czy wsparcie profesjonalnej pielęgniarki.

52,00 zł z 100 000,00 zł

14-08-2024

Pozostało na subkoncie

Zbiórka na:

Wsparcie działań statutowych Fundacji dzięki, którym możemy realizować działania profilaktyczne oraz zapewniać kompleksowe wsparcie Podopiecznym.

Marzenie:

Wsparcie naszych działań statutowych pozwoli nam wdrażać nowe formy pomocy, rozwijać się i lepiej planować naszą przyszłość!
Pomagamy chorym onkologicznie i ich rodzinom już od dekady. Od wybuchu wojny w Ukrainie wspieramy również uchodźców potrzebujących pomocy w zakresie onkologii. Jako jedyna Fundacja Onkologiczna w Polsce nie pobieramy żadnych prowizji od naszych Podopiecznych, a także oferujemy bezpłatne wsparcie specjalistyczne.

Nasi Podopieczni w swoim procesie chorobowym często potrzebują profesjonalnego wsparcia psychologicznego, aby poradzić sobie z emocjonalnymi skutkami choroby. W ubiegłym roku zapewniliśmy naszym Podopiecznym913  konsultacji psychoonkologicznych i 125  konsultacji psychiatrycznych.

Nie udałoby się to bez naszych wspaniałych Darczyńców. Jednak żeby móc pomagać jeszcze skuteczniej i objąć specjalistycznym wsparciem jeszcze więcej osób potrzebujemy na naszym pokładzie również 𝐂𝐈𝐄𝐁𝐈𝐄!

Regularnie przekazywane darowizny pomagają zaplanować nasz budżet i działania, co w dużym skrócie oznacza, że dzięki temu wiemy, ile takich wizyt zdołamy umówić. Już 4 osoby, które zdecydują się na regularną, comiesięczną darowiznę w wysokości 50 zł, są w stanie zapewnić jedną wizytę u specjalisty!

Twoja darowizna pomoże nam działać jeszcze skuteczniej! Nawet niewielka wpłata może złożyć się na wielką pomoc dla chorych na raka.

Twoje wsparcie ma wpływ na ich przyszłość!

Dane do przelewu:

Cele można też wesprzeć przelewem na konto:

USD:

PL54 1050 1025 1000 0090 8058 1367